itulau_fanua

tala fou

Iloiloga loloto o le Pa'u o le tau uamea talu ai nei

Talu mai le aso malolo o le National Day, o loʻo faʻaauau pea le siʻitia o tau o uʻamea, ae e leʻi umi se taimi e faʻaauau pea ona paʻu.

E tolu mafuaaga mo lenei mea.

Muamua, o le tuʻuina atu o manaʻoga pito i lalo e leʻo pei ona faʻamoemoeina. O le sapalai o le malosi i nisi o vaega o Saina e fufusi ona o le malosi ma le faʻatapulaʻaina o le gaosiga .O gaioiga e iai se aafiaga tele i le gaosiga o gaosiga ma le faʻagaioiga. E tusa ai ma fuainumera a China Construction Machinery Industry Association, 25 fa'atau oloa tetele excavator 20085 excavators o ituaiga uma, i lalo 22.9% tausaga i luga o le tausaga; Fa'atau atu o ituaiga uma o loaders 9601, lalo 16.1% tausaga i luga o le tausaga ia Setema .E ui lava sa i ai faailoga o le malolo o le gaosiga ma le malosiaga faatapulaaina i nisi o itulagi talu mai. Oketopa, o le le lava o le sapalai o le koale e leʻi faʻaitiitia lelei. E le o toe umi ona ulufale atu i le vaitau vevela, o le a aʻafia le eletise o fale gaosi oloa aʻo puipuia e le eletise le ola o tagata e pei o le autu autu,. o le a faʻavaivaia foi, ma o le leai o se manaʻoga o se mea taua e mafua ai le pa'ū o le tau o le sila.

talafou1

Lona lua, o le tau o le suau'u mata ua vave ona si'itia ma a'afia ai uamea i fafo.

Mo se taimi umi, o le uʻamea uʻamea, coke, coking koale, uʻamea uamea, ferroalloy ma isi uʻamea ma uʻamea suauʻu mata o tau tumau maualuga, lea e taitai atu ai i le siitia o tau gaosiga o pisinisi uʻamea. talia vave poloaiga.

I le mea mulimuli, o tau uʻamea o loʻo faʻaauau pea ona siʻitia pe a uma ona ulufale atu i le tulaga o le faʻasaʻoga. Ia Oketopa, o le tau o le uamea e vave faʻatupuina, ma maua ai le tele.O le tau o nisi ituaiga uʻamea na tulaʻi 3 taimi i le aso e tasi, e oʻo atu i le 150 yuan / tone ~ 200 yuan / tone pe sili atu.Sa i ai se "fefe i le maualuga" i le maketi ma le pito i lalo tagata e faaaogāina mulimuli e talia tikeri e le maualuga, tele lava i luga o le laina, o le faavae i luga o le manaoga faatauga, maketi atoa, malamalama fefaatauaiga uta pisinisi. Oketopa, ua amata ona pa'ū tau u'amea. Ren Qingping talitonu o lenei vaitau o tau u'amea e masani lava ona auai i tupe maua maualuga.


Taimi meli: Nov-09-2021